Historien bag DSO

Da jeg i sin tid startede min første hjemmeside op, gik jeg ud og købte en hjemmeside, som jeg gav en del penge for. Ud over prisen på selve hjemmesiden, skulle jeg desuden også give et fast beløb hver måned. Det blev med årene en ret så bekostelig affære, at have denne hjemmeside.

Senere blev jeg ringet op, af et firma der tilbød mig at få sponsorerede links på Google. Det er helt sikkert en god ide at reklamere på Google, men den pris jeg betalte for råd og vejledning, var alt alt for høj.

Tilfældigvis kommer jeg til at tale med en god ven, der har erfaringer indenfor it-branchen, og han får et chok, da han hører hvad jeg alt ialt har betalt for min hjemmeside, og for at benytte AdWords.

Vi taler en del sammen, og finder til sidst ud af, at vi sagtens selv kan lave alle disse ting, da jeg via mit job, er god til at spørge ind til folks behov, og min ven er god til alt vedrørende hjemmesider og søgemaskiner.

Vi går igang, og ser at det går rigtigt godt. Nu vil vi gerne hjælpe andre i lignende situation, med at få en pæn hjemmeside op og stå, der er let at redigere og vedligeholde, samt sørge for, at vore kunders hjemmeside nu også bliver fundet på Google.

Idag har jeg 3 freelance medarbejdere ansat, og sidst men ikke mindst, har jeg glade og tilfredse kunder.

Velkommen hos Dansk Software Optimering.
Ronn Rasmussen

Internettet er kommet for at blive – få det bedste ud af det!

Ring allerede idag på telefon 31957895 – 42464712